Nieuws & Hoe het begon...

*** 3 april 2004 ***
We hebben vandaag het hoesje van de single toegevoegd inclusief de songtekst en een geluidsfragment!! Maar ook een foto van alle deelnemers met een geluidsfragment van het stukje dat hij/zij heeft gezongen in track 2 en het woordje aan Dré...
*** *** ***

*** 2 april 2004 ***
Vandaag zijn er weer foto's bijgekomen, namelijk van de opnames van Lijn 4 van RTL4 en Francis, Marion & Arnold bij Radio M Utrecht voor een interview, welke we binnenkort zullen plaatsen bij radio interviews. Het leuke van het interview is dat het eigenlijk eerst door Arnold alleen gedaan zou worden, maar Conny van Radio M Utrecht werd zo vrolijk van ons drieën in H6-uitrusting dat ze besloot om ons alle drie te interviewen.
*** *** ***

*** 1 april 2004 ***
Gisteren (of eigenlijk vanochtend vroeg) mochten we de CD-single uitreiken aan André!! Voor vele fans ging een droom in vervulling. Later zullen we een uitgebreid verslag doen van de avond, maar ook wat vooraf ging... Nu zijn er foto's geplaatst van de CD-uitreiking
*** *** ***

*** 25 maart 2004 ***
Gelukkig hebben we vandaag bericht gehad van Sarith Hazi van Melvin Produkties BV over de uitreiking. Alle deelnemers hebben inmiddels een e-mail van ons gekregen met daarin de brief van Sarith en de gegevens over de opnames van "Lijn 4" van "RTL-4"
Mochten er deelnemers zijn dit nu lezen en denken: "Ik heb helemaal geen mail ontvangen!!" Stuur dan even mailtje naar Arnold en dan neemt hij contact met jou op.

Na de uitreiking en opnames zal op deze site een verslag komen van de uitreiking voorzien van foto's enz. Ook dit zal stapsgewijs gebeuren, maar wel zo snel mogelijk...!
*** *** ***

*** 22 maart 2004 ***
Nog maar één weekje en twee dagen en dan is het zover!!
Dan gaat de uitreiking plaatsvinden; spannend!!

Vanavond hebben we e.a. aangepast en aangevuld:
Nieuw zijn de foto's en drie radio interviews
Ook zijn er 5 kranten artikelen bijgekomen.

Helaas voor de deelnemers die graag mee hadden gewild naar Vara Laat; het gaat niet door!
De Vara heeft ons aangegeven, niet blij te zijn de primeur niet te hebben. Maar wij hadden het eerst contact met Lijn 4 van RTL-4, dus zij hebben gewoon de meeste rechten. Jammer hè, voor de Vara?
*** *** ***

*** 16 maart 2004 ***
Deze avond en later in deze week worden alle deelnemers op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen, deze ontwikkelingen zullen gedeeltelijk op de site worden gezet, wanneer de deelnemers gebeld zijn. Waarom gedeeltelijk? Nou dat zullen we vertellen... Het betreft namelijk informatie over de uitreiking en er is één persoon die dit natuurlijk nog niet mag weten... de overige informatie zal hier wel vermeldt worden.

Eind deze week staan de interviews van de radio en de kranten op de site, maar ook de foto's welke genomen zijn op 7 februari.
*** *** ***

*** 9 maart 2004 ***
Vandaag kregen we een mailtje van Radio M Utrecht!
Conny Kraaijeveld wil op 1 april Arnold tussen 12.00 - 14.00 uur bellen,
ze wil praten over de uitreiking en waarschijnlijk gaat ze ook de single draaien...
*** *** ***

Klik op de foto voor een grote afbeelding    Klik op de foto voor een grote afbeelding

*** 8 maart 2004 ***
Nog maar heel even en dan is het zover!
Hazes geeft dan z'n twee lang verwachte concerten!
Wij hebben er al heel veel zin in! Jullie ook?
Natuurlijk kijken we ook uit naar de 31e maart,
maar dan naar het moment dat het concert is afgelopen.
Het moment dat alle deelnemers de CD-single mogen gaan overhandigen....

RTL-4 wil ons 1 april 2004 graag in het ochtendprogramma "Lijn 4" hebben!!
Wij mogen hier het nummer "We blijven achter je staan" dat we voor
André Hazes hebben opgenomen 'live' gaan zingen.

Ook de Vara wil ons 1 april in hun programma "Vara laat" hebben!!
In dit avondprogramma willen ze ook dat we het nummer
"We blijven achter je staan" 'live' gaan zingen.

Alle deelnemers hebben een iets uitgebreider mailtje ontvangen.
Ben jij een deelnemer en heb je géén mailtje ontvangen?
Maar je wilt graag mee naar de TV-opnames?
Vul dan even het aanmeldformulier in
en het wordt 1 april 2004 een gezellige ochtend en avond!
*** *** ***

Klik op de foto voor een grote afbeelding    Klik op de foto voor een grote afbeelding

HOE HET BEGON...(binnenkort het volledige verhaal)

Wij gaan met 25 André Hazes Fans op 7 februari 2004 de studio in om een nummer op te nemen voor André Hazes. Dit alles doen we om hem een hart onder de riem te steken.

Via een oproep van Francis uit Den Helder in ons gastenboek is het e.a. aan het rollen gegaaan. Zij kwam namelijk op het idee om Hazes op één of andere manier een hart onder de riem te steken. Al snel werd het plan opgepakt door meerdere fans om hier serieus iets mee te gaan doen. Het plan werd; een single opnemen voor André!!

Door meerdere oproepen te plaatsen op onder andere een site van Rob Jordaan de H@zesjunk uit Haarlem en onze site kwamen we al snel aan 25 deelnemers (wat ons maximum ook was).

De cd zal 3 nummers/tracks bevatten waarvan track 1 een nummer zal worden van Ramses 'Laat me' We hebben met een aantal fans een passende tekst gemaakt op de muziek van 'Laat me', waardoor we André laten zien dat we hem niet vergeten zijn en steunen in deze moeilijke periode. De coupletten van dit nummer zullen door 6 fans gezongen worden en het refrein doen we met z'n allen.

Track 2 bestaat uit een medley van 5 nummers van André Hazes. Elke fan zal 4-6 regels eigen gemaakte tekst gaan zingen, dus oprechte teksten gezongen door fans voor André.

Track 3 mogen alle deelnemende fans even heel kort vertellen wie ze zijn en waarom ze fan zijn en/of een woordje naar Hazes doen.


Terug naar boven