*******

(21/11/04)
Eind november ligt de single I Still Got The Blues van Jan Buis in de winkel.
Inmiddels is ook het tweede nummer dat op de single komt te staan bekend; namelijk de intrumentale versie van het nummer.

*******

(9/11/04)
Het nummer "I Still Got The Blues" dat Jan Buis zong en speelde tijdens de afscheidsceremonie van André Hazes komt uit op single!!!
De single wordt dan ook de "live" versie van het nummer zoals het gezongen is op 27 september jl.
Jan meldde ons namelijk het volgende:
"Ik ben zojuist met EMI eruit gekomen. Binnenkort komt de "live" versie van Still Got The Blues", zoals ik die heb gespeeld en gezongen in de Arena uit op single!!"
Klik op de CD-button en luister naar een fragment van I Still Got The Blues - 1.003 KB

*******

(25/10/04)
Mick Harren brengt "Leef Je Droom" uit op single!!

Vandaag hebben Mick Harren en Jan Buis en Richard Zoer van Hollywood Boulevard het nummer:
Leef Je Droom - 421 KB klik op CD-button voor een fragment afgerond.
En het resultaat mag er zijn!! Wij spraken met een trotse Jan Buis:
"Vrijdagavond 29 oktober 2004, tijdens het concert van Mick Harren in het Het Zonnehuis te Amsterdam zal de CD-single gepresenteerd worden.
Op deze avond zal het nummer voor het eerst 'live' te horen zijn. En op deze avond zullen de eerste 1000 exemplaren verkocht gaan worden. De reacties zijn heel positief, maar hoe het nummer ontvangen zal worden is natuurlijk nog de vraag..."

*******

(19/10/04)
Even een nieuwtje!!

Jan Buis, een goede vriend van André
heeft tijdens de afscheidsceremonie in de Amsterdam ArenA het nummer "I Still Got The Blues" gezongen.
Dit omdat André Hazes ooit tegen Jan Buis heeft gezegd;
"Mocht ik komen te overlijden, dan moet jij op mijn crematie "I Still Got The Blues" van Gary Moore spelen".
Dit heeft Jan gedaan, en hoe!!

Jan Buis is afgelopen vrijdag op veler verzoek de studio ingegaan en heeft "I Still Got The Blues" opgenomen.
Op dit moment is hij in onderhandeling met een platenmaatschappij die het nummer zeer waarschijnlijk gaat uitbrengen.
Uiteraard houden wij jullie op de hoogte, wanneer dit nummer werkelijk op CD-single uitkomt.
Tevens is hij van plan om dit nummer samen met andere hits op een album te zetten.

Ook heeft hij het idee overgenomen, waar André het ooit met hem over heeft gehad;
een album te gaan uitbrengen met Hazes-nummers, maar dan in een blues-jasje.
Dat beloofd zeker wat moois te gaan worden!

Het nummer "Leef Je Droom" dat Jan Buis samen met Richard Zoer van Hollywood Boulevard en de Amsterdamse zanger Mick Harren heeft opgenomen komt zeer waarschijnlijk ook single uit. Mick Harren wil dolgraag de ode aan André uitbrengen op single.
Oh ja, op zijn site kun je het nummer beluisteren en meelezen...
We houden je op de hoogte!!

*******

Hollywood Boulevard is de band waar André Hazes meestal mee samenwerkte tijdens de grote concerten en mini concerten. Met André Hazes werkte Jan Buis nu al zo’n 8 jaar samen. André zei nooit meer door andere musici begeleid te willen worden. In het kort komt het er op neer dat Hollywood Boulevard de naam is van de band die onder HB-productions werkt.

Het bedrijf is een tweetal n.l.; Jan Buis (de bandleider/gitarist) en Richard Zoer (de bassist). De samenstelling van de band varieert al naar gelang de vraag cq opdracht. Soms spelen ze met 6 personen en soms wel met 45 personen. Ze maken gebruik van een enorm arsenaal aan muzikanten waaronder musici van het Metropool Orkest. Hollywood Boulevard werkt met heel veel (inter-) nationale artiesten, waaronder o.a. Jocelyn Brown, the Three Degrees, the Trammps maar ook Hind, Gerard Joling, Gordon (ach, vrijwel alle Nederlandse artiesten) en natuurlijk werkte ze voor André Hazes.

Soms doen ze ook TV-programma’s. Zo heeft Hollywood Boulevard het Swingpaleis met Manuela Kemp gedurende 3 seizoenen gedaan. Richard en Jan componeren daarnaast vrij veel in hun eigen studio. Ze schrijven voor diverse artiesten; Peter Beense & binnenkort komt Hind een weekje langs; schreven voor André Hazes, maar ze schrijven ook reclametunes voor bedrijven. Tevens schrijven ze veel bladmuziek uit voor artiesten. Zo toert o.a. Jan Smit door Duitsland met een grote band met onze bladmuziek. Ook speelt Hollywood Boulevard begeleidingstapes in. Als je bijvoorbeeld Sugar Lee Hooper in het voorprogramma van André Hazes zag, dan hoorde je Hollywood Boulevard. Eigenlijk zijn ze met alles bezig waar muziek in zit.

Eén van de vele leuke anekdotes van Jan Buis over André Hazes:
"Ik ben vorig jaar met André naar de VS geweest. We hebben daar een reis gemaakt langs diverse muzieksteden (Memphis, Nashville, New Orleans o.a.). Dat was een heel bijzondere ervaring. Nadat ik aangekomen was in Memphis (André was er al) kwam ik doodmoe in het Heartbreak Hotel. Ik wilde eigenlijk maar 1 ding... namelijk slapen. Maar André vond dat ik mee moest naar het centrum, de kroeg in. Zo gezegd, zo gedaan. Een uur later zaten we naar een geweldige band te kijken in B.B.King’s Bluesclub in Bealestreet. Op een gegeven moment zei de zanger; “You guys look like musicians to me”. enfin, even later stonden André en ik op het podium samen met deze geweldige band muziek te maken. Later bleek dit de band van Isaac Hayes te zijn. Dit gebeurde op de eerste avond. Je begrijpt mijn reis kon niet meer stuk."


Terug naar boven